Kedd, 2018-11-20, 9:35 PM Üdvözöllek Vendég


Riofire

Főoldal | Regisztráció | Belépés | RSS
Honlap-menü
Honlap-menü
M.A.I. adatlapok [4]Fájljaim [2]Mindent a szerepjátékról! [4]
Adatlap,szabályok,játék leírás!
Játékosok adatlapjai [4]
.
Belépés
Vidi
A fejezet kategóriái
M.A.I. adatlapok [4]Fájljaim [2]Mindent a szerepjátékról! [4]
Adatlap,szabályok,játék leírás!
Játékosok adatlapjai [4]
.
Lélekszám
Próba
M.A.I. adatlapok [4]Fájljaim [2]Mindent a szerepjátékról! [4]
Adatlap,szabályok,játék leírás!
Játékosok adatlapjai [4]
.
Szerepjáték
Főoldal » Fájlok » Játékosok adatlapjai

Tölgypajzs Jolund (Naralex)
2011-03-12, 7:58 PM


Név: Tölgypajzs Jolund
Becenév: Viharpöröly
Kor:321 (törpéknél ez kb 30 as éveket jelent)
Neme: Férfi
Beállítottsága: hetero
Faj: Törpe
Képesség: Harcos, Rúnakovács
Története: Jolund a Tölgypajzs törpe klánvezérének fiaként látta meg a homályt, az északi hegyek alatt húzódó törpe fővárosban Isgardban. Mint a klánfőnök fia, harcos képzésben részesült. Mivel a klánja a felszíni családok közé tartozott, felszíni gyepűőrként számos fegyver forgatást kinatulta valamit a túlélést a fenti világban, különösen a zord hegyvidéken. Férfivá avatásan részeként 20 évet töltött a Mélycsarnokokban is mint kűrtővadász. A kemény évek alat elszokott a felszíntől de már többé a barlangok sötétje és veszélyei is régi ismerősként üdvözölték.
Mikor visszatért a felszínre jelentkezett a törpe királyt szolgáló vihargárdába, ahol hamarosan a grifflovasok kapitánáyvá nevezték ki. hósszú évtizedeken át számos dicsőséges csatában vett részt a keleti szörnyek, ellen és villámló pörölyével súlytott le ellenségeire.
Végül pályája csúcsán elhinbázott egy küldetést ami számos társa életébe került. Bár a Gárda kiállt mellete, és továbbra is a nép hőseként tisztelték, irigyei és rosszakaró örömére megfosztották rangjától.
Azóta alacsonyabb rangban szolgálja a Királyát és a gárádát.
Jolund imádja a repülést, képzett léglovas is. Kedvenc étele mindeféle gomba. és a vadhús. Mint minten törpe mesteri szinten képes piálni.

Képességek: mint törpe erősebb és szívósabb mint egy ember. jól bírja a sebeket és a nagy terhet. képes hőfoltoka lapján is tájékozódni és ellenálló a betegségekkel szemben.
Harcos: A fegyverforgató múlt megedzette Jolundot, számops törpe fegyver és páncélzat használatát kitanulta. Emelett született vezető, és stratéga.
Rúnakovács: a törpék egyedi mágiája, hogy képesek, a varázslatokat anyagba szőni rúnák segítségével, és így hatalmas erejű mágikus tárgyakat alkothatnak. Jolund törelems munkával szintén képes ilyen tárgyakat létrehozni, és használni

 

Izé.. mivel kevés volt e hely most írom le Jolnud páncéljának és harcikalapácsának az Odin-nak a képességeit.
Megjegyzem mind a páncél minda fegyver kiemelt minőségő, és erős képességekkel bír. De Jolund olyan családól szármaiz illetve olyan ranggal rendelkezett ami lehetővé tette ilyen taárgyak megszerzését. Illetve a tröpéknél még a legegyszerűnn báncélok is rúnákkal bírnak és felülmúlják az ember kovácsok vértjeit.

A páncél: A páncél különleges acélból készült, amit mágikus fémmel ötvöztek. Könyebb és tartósabb mint más páncél. Kifejezetten a girfflovasok számára kialakítva.
A páncélt több szár rúna borítja. Két típusok van. Az egyik a passzív rúna. Ezek addig tartanak amíg meg nem törik őket. Ezek a rúnák a páncél viselőjének erejét, kitartását javítják. továbbá könnyítéi ka vértet, és növelik a tarosságát is, illetve csökkentik a mágikus hatások erejét (ez maga az ötvözet tulajdonsága részben)
A rúnák másik típusa az alvó rúna. ezeket aktiválni kell, hogy végrehajtásk a mágiájukat. Feltötlésük több órába kerül.
a páncélt osk villámróna borítja. aktiválásuk esetén a támadónak megrázó élményben lehet része. Van pár súlycsökkentő rúna is, ettől a páncél és viselője könnyű lesz mint egy falevél. (ejtőernyő grifflovasoknak). illeltve egy rúnapajzs. ezt ha aktiválják kivédi egy támadást. bár az erősebb mágikus támadások átüthetnek rajta.

A pöröly: Odin-t szintén több rúna borítja. a passzívok a használó harci képességeit javítják. míg kétféle aktívilós rúna van. Egyik avlillámróna, ami képes mindenféle villámot elnyelni és aktiválásra csóvaként kilőni illetve vegyvert erősíteni vele. A másik róna pedig iszonyatos pusztító erővel ruházza fel a kalapácsot. így egy vastag kőval sem jelent momoly akadályt. egy csapás darabokra viszi. 5 ilyen rúna van a pörölyön. ám Jolnud értelmszerűen csak vészhelyzetben használja őket. A rúnák nehezen sérülnek meg. de ha ez bekövetkezik akkor szinte lehetetlen azt kijavítani.

Kategória: Játékosok adatlapjai | Hozzáadta:: Kyoko
Megtekintések száma: 668 | Letöltések: 0 | Hozzászólások: 5 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
0 Spam
2 Kyoko  
I think you can find out do it.

0 Spam
1 Lyndee  
Ah, i see. Well that's not too trciky at all!"

Név *:
Email *:
Kód *:
Riofire
Körkérdésünk
Milyen lény lennél?
Összes válasz: 117
Mini-chat
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala