Kedd, 2018-11-20, 9:36 PM Üdvözöllek Vendég


Riofire

Főoldal | Regisztráció | Belépés | RSS
Honlap-menü
Honlap-menü
Okkult lények [16]
Különleges lényekről szóló cikkek.
Érdekességek! [10]
Érdekes tények.
Szellemek és kísértetek [6]
Leírás szellemekről.
Boszorkányok és varázslók [8]
Mindent róluk és a körülöttük rejlő titkokról.
Mítoszok és legendák! [2]
Történetek.
Belépés
Vidi
A fejezet kategóriái
Okkult lények [16]
Különleges lényekről szóló cikkek.
Érdekességek! [10]
Érdekes tények.
Szellemek és kísértetek [6]
Leírás szellemekről.
Boszorkányok és varázslók [8]
Mindent róluk és a körülöttük rejlő titkokról.
Mítoszok és legendák! [2]
Történetek.
Lélekszám
Próba
Okkult lények [16]
Különleges lényekről szóló cikkek.
Érdekességek! [10]
Érdekes tények.
Szellemek és kísértetek [6]
Leírás szellemekről.
Boszorkányok és varázslók [8]
Mindent róluk és a körülöttük rejlő titkokról.
Mítoszok és legendák! [2]
Történetek.
Szerepjáték
Főoldal » Cikkek » Szellemek és kísértetek

Bloody Mary


Bloody Mary legendája érdekes de ,hogy mi benne az igazság az kérdéses.A név magyarosításában azt jelenti Véres Mária.Nem tévedtek tényleg volt egy ilyen nevű személy csak hogy ez a név I.Mária gúnyneve volt.Mások szerint egy 19 éves lány akinek neve: Mary Worthington ő volt Bloody Mary.Nos ,hogy dönteni tudjunk e kettő között vegyük elő a 2 legendát...


I.Mária: ismertebb nevén Bloody Mary Cambridgeshire-be jár vissza , Sawston Hall legkísértetiesebb termébe , a gobelinszobába.Annak idején itt talált menedékre ,amikor Lady Jane Grey katonái üldözték.Képmása ott függ a falon ezért nem nehéz azonosítani.Állítólag azóta is kevesen aludtak kétszer a gobelinszobában...(Amúgy mellesleg régen Máriát az "italok királynőjének" nevezték innen szármezik a Bloody Mary gúnyneve.xD)

Mary Worthington:Bloody Mary egy Mary Worthington nevű lány szelleme, aki 19 éves korában lett gyilkosság áldozata. A gyönyörű lány az indiai Fort Wayne-ben élt egyedül, amikor valaki betört lakásába, és brutálisan meggyilkolta; egy késsel kiszabta szemeit. Mary halála előtt még egy tükörre megpróbálta felírni és egy rendőrnek elmondani gyilkosa nevét, ám csak annak töredéke hangzott el: T-R-E. Az emberek a sebészként dolgozó Trevor Sampsonra gyanakodtak, tettét bizonyítani azonban sohasem tudták.

A legendát emellett sok néven emlegetik, főleg a fentebb írt szájról szájra terjedés által, legismertebbek:Hell Mary, Mary Worthington,Bloody Mirror és Mary Jane.

Megidézése:Alábbi dolgokra van szükség: Valahol azt írják kell 1 db gyertya de általában csak ;tükörre egy sötét szobában és előtte ismételgetni a szöveget (Bloody Mary) sokszor.A legenda szerint ilyenkor Bloody Mary megjelenik és...

 a körmeivel megtámadja azokat akik megidézik, vagy addig kísérti az áldozatot, ameddig az fel nem adja és öngyilkos lesz, de valamikor csak megjelenik a tükörben majd eltűnik, Bloody Mary emellett képes örökre a tükörbe zárni valakit.//(OMG o.O)//Megbünteti az olyan embereket, akik gyilkosság titkát rejtegetik.

-Bloody Mary elpusztításának egyik módja a holttest hiányában, hogy szembetartanak vele egy tükröt, így tükörképét vádolva egy halálesetért, önmagát pusztítja el...Mivel látom ,hogy igen nagy népszerűségnek örvend a híres neves Bloody Mary írok még pár érdekességet hozzá.

Egyes források alapján Bloody Mary egy boszorkány volt akit még mielőtt máglyán égettek volna el, megkínoztak és többek szerint kiszedték a szemét is.És most állítólag azon bűnösöket keresi, akik elárulták kilétét.Ha eljön megragadja áldozatát és behúzza a magához a tükörbe ,hogy aztán örökre kísérthessen ott...

És ha valaki igazán szeret félni.VAGY! Ha valaki fél a sötétben ne olvassa tovább a saját érdekében!!!
Bloody Mary még akkor is előtud jönni, ha a szoba ahol éppen vagy, van egy minimum 1 méteres tükör és teljes a sötétség.Semmi fényforrás.Akár megidézés nélkül is eljöhet érted./Nekem nem volt még szerencsém hozzá.
:DD/


Van még valami a megidézésével kapcsolatban...Ha pontban éjfélkor szólítgatod 13-szor! Akkor más szellemekkel tudsz majd beszélni..?!Bloody Mary pedig engedelmeskedni fog neked.A legújabb legenda szerint állítólag a jövőddel kapcsolatosan is elárul majd dolgokat.Pontosítva ekkor fekete borítású tükör és fehér gyertya kell hozzá.Csak ekkor fog engedelmeskedni! 

Kategória: Szellemek és kísértetek | Hozzáadta:: Kyoko (2011-03-12)
Megtekintések száma: 8464 | Hozzászólások: 22 | Helyezés: 3.8/8
Összes hozzászólás: 221 2 3 »
0 Spam
22 Ágnes  
Lécciiiiiiiiiii segitseteeeeeeeeek:(((((((((((

0 Spam
21 Ágnes  
Valakinek van új információja?:((

0 Spam
20 Maja  
Nekem ez nagyon félelmetes!!!!
Kezdek egyre jobban félni!!!!!
És magába a tükörbe se merek belenézni
(Még világosban sem!!!)

0 Spam
19 BÖBE  
xD ÉN ELÖBB NÉZTEM EGY FILMET RÓLA A SZEMGOLYÓKAT EGY BEFÖTTES ÜVEGBE TÁROLTA :D! XD am nem tom hogy létezik picit nevetséges ez a egész.....!

0 Spam
18 Bogi  
Én idéztem!Igaz hogy világosban,de azóta eléggé parázok,a bnőm pedig rámijeszt :)Az idézés után máshogy viselkedett,most meg azt mondja hogy látja :( N ekünk hogyhogy sikerülhetett?
(egyes blogokba látom,hogy az ártatlanokat nem támadja meg...De az ártatlanságot hogy értik ??)

0 Spam
17 P  
Én és barátnőm megcsináltuk, hittünk benne, és mégsem volt semmi :) az összes bloody mary hívó szöveget kipróbáltuk, de sehol semmi :)

0 Spam
16 Picur:D  
Blody Maryrényleg létezik? Én éskét barátnőmnagyon félünk tőle és nem merünk tükörközelébe menni... Nekem pl egyszer mikor fürödtem akkor egyszercsak elsőtétedettminden és megcsörrent e telom magátol felvevődött és 3szor mondra hogy meghalsz megyhalsz , megyhalsz... :( :'(

0 Spam
15 Kyoko  
Akkor ne mond ki. wink

0 Spam
14 selena gomez  
Ez gáz én félek a sötétben de szerencsére nincs tükör a szobámba de még a tükör előtt a nevét sem merem kimondani kezdek kicsit félni!!!!!!!!!!!!!!!4 XD

0 Spam
13 Kayla *__*  
Sziasztok!

Figyeljetek!Ha valaki csak azért akarja megidézni hogy tudja él e, nem teszi jól!Ha valaki meg akar halni akkor csak tessék!

1-10 11-20 21-22
Név *:
Email *:
Kód *:
Riofire
Körkérdésünk
Milyen lény lennél?
Összes válasz: 117
Mini-chat
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala