Szombat, 2024-04-27, 3:17 AM Üdvözöllek Vendég


Riofire

Főoldal | Regisztráció | Belépés | RSS
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Fórum » Szerepjáték » Fórum » Az ismeretlen föld (.)
Az ismeretlen föld
GazarrinDátum: Csütörtök, 2011-05-26, 10:38 PM | Üzenet # 31
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
- Köszönöm. - Mondtam a griffnek, majd átvettem tőle a dolgokat. " Hát ha jól nevelt vagy akkor biztosan nem bánod, hogy ha picit felülök a hátadra... " Gondoltam magamban.
- Apropó: Ha már itt tartunk, véletlenül nem engeded meg hogy felüljek a hátadra? Én nem tudok repülni, és ahogy látom a többiek már egy kicsit lehagytak minket. Ha felengedsz oda, megígérem nem tépem ki a tollaid... - Mondtam neki. Reméltem hogy igent mond, mert ha nem, akkor ötletem sincs mit csinálok.


o.O
 
KyokoDátum: Csütörtök, 2011-05-26, 10:50 PM | Üzenet # 32
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 44
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Elmosolyodtam.
-A griff tollait csak saját maga vagy egy másik griff tudja kitépni.-végiggondoltam majd kissé lehajoltam ,hogy feltudjon ülni.
-Gondolom nem halok bele egy útba.
 
DarronDátum: Szombat, 2011-05-28, 1:30 PM | Üzenet # 33
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A törpe unottan sohajtott eggyet majd Rodgardra nézett.

-Ha mind itt vagytok akkor bele is kezdenék. Elöször is..

-Még nem, a gepárdember aki dél-t fogja képviselni még nincs itt..-vág közbe Rodgard

A törpe ismét sohajt majd felemeli az egyik kezét és 3ujját mutatja.

-3percet kap, utána elkezdem..
 
GazarrinDátum: Hétfő, 2011-05-30, 11:52 PM | Üzenet # 34
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
~ Nagyszerű! ~ Gondoltam magamban majd elmosolyodtam a turbán alatt. Közelebb mentem, de csak hamar tapasztalom, hogy a griff vagy ötször akkora mint én. Még ha le is van hajolva. Ugrálok párat, de képtelen vagyok megfogni a tollait, mivel félek hogy a végén a saját farkincám bánja. ~ Hogyan a fenébe kell erre rámenni?! ~ Kérdezem magamtól.
- Hepp... - Ugrottam egyet. Az átlag embernél - mivel gepárdember vagyok - háromszor magasabbat ugrottam. Ez egész jól is menne, ha meg is merném fogni a tollakat. Ugrottam még egyet. Nem sikerült. Megbotlottam és pofára estem. Belemorogtam a földbe. Mérgemben miután felálltam, ismét felugrottam. Furcsa módon most megtudtam kapaszkodni pár tollban - remélve hogy a griff nem kap oda - és felmásztam. Jó, kényelmes volt a hátán utazni, bár eléggé "ingatag" volt a számomra. A kardfogú tigriseken lovaglóknak ez semmiség lenne, de mivel én nem voltam azon, így nekem ez egy kínszenvedés volt, még csak rajtamaradni is.
- Jóh... Mehetünk. - Ziháltam. ~ Mami... ~


o.O
 
KyokoDátum: Kedd, 2011-05-31, 7:04 PM | Üzenet # 35
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 44
Hírnév: 0
Állapot: Offline
-Azt hittem már sosem fogsz felülni. -mondtam türelmetlen hangon.De mielőtt válaszolhatott volna rohanni kezdtem ,kitártam szárnyaim kettőt csapkodtam és már magasan repültünk.
-Kapaszkodj!Sok most légörvény.3 perc és már ott is leszünk.
 
GazarrinDátum: Szerda, 2011-06-01, 10:51 PM | Üzenet # 36
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
- Ez nagyszerű. - Mondtam, közben erősen markoltam a nyakát, hogy nehogy leessek. Nem ilyennek képzeltem a repülést, hogy egy griff hátán vagyok, de... Mégis olyan jó érzés volt. A fák, az állatok és az egyéb dolgok mind-mind eltörpültek. Nem sokaknak van ebbe része, hogy egy griff hátán járhat az egekben. Bámulatos volt.
- Te mond csak, hogyan tudsz így szemrebbenés nélkül megbírni valakit a hátadon? Tudtommal - vagy ahogy elképzeltem - nem nagyon kedvelitek ezt. - Mondtam neki.


o.O
 
KyokoDátum: Csütörtök, 2011-06-02, 10:29 PM | Üzenet # 37
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 44
Hírnév: 0
Állapot: Offline
-Ha erővel akarnak megülni minket akkor ellenkezünk.De mivel te megkérdeztél és meg is ígértem ,hogy elviszlek oda. Én nem látom ellenérvét annak ,hogy ne tűrjelek meg.Persze vannak a fajtánkban olyanok akik az úgynevezett elvadultak közé tartoztak. Őket jobb ha elkerülöd. Én mondom azok befordultak a hegyekben...-kicsit elhallgattam és elkaptam egy madarat röptében.Majd később megeszem ha úgy van.
-Kérdezhetek valamit?Am... nektek nincs emberi alakotok?
 
GazarrinDátum: Csütörtök, 2011-06-02, 10:47 PM | Üzenet # 38
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Picit meglepődtem azon, amit a griff válaszolt. Viszont azon is amit kérdezett.
- Már hogy lenne? Hát mi nem vagyunk, ö... Mik is azok... Ja igen: Mi nem vagyunk olyan vérfarkas félék, vagy mi az. Nekünk ez az alakunk, egyes egyedül. Az amit az Istenek adnak nekünk újra, miután meghaltunk. Mi nem harapás vagy bármi más árán leszünk ilyenek. Mi így születünk. Mi is olyanok vagyunk tulajdonképpen mint az emberek: Mi is úgy szaporodunk, rendes étellel táplálkozunk, dolgozunk és a többi. Mi sem vagyunk különbek náluk, néhány dologtól eltekintve. - Magyaráztam. ~ Még hogy olyanok legyünk mint a vérfarkasok. Hah! Fura is lenne ha így macskaalakomból átváltanék farkasba. Hogy hogy viszket a hátam, te jó ég! ~ Gondoltam magamban, és megvakartam a hátam.
- Na most akkor én kérdezek: Hány kiló vagy?


o.O
 
KyokoDátum: Péntek, 2011-06-03, 4:57 PM | Üzenet # 39
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 44
Hírnév: 0
Állapot: Offline
- Pff...Jót kérdeztél.Még én sem tudom rá a választ.De nem lehetek sokban kevesebb egy sárkányénál.Hisz majdnem akkora vagyok mint egy átlag sárkány.A betegségek ellen mennyire vagytok immúnisabbak mint egy ember?Néhány szempontból biztos erősebb a szervezetetek...
 
DarronDátum: Szombat, 2011-06-04, 5:09 PM | Üzenet # 40
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Amig a gepárd érkezésére vártunk a törpe elövett egy térképet amin a törpe területek vannak. A térképen tintával be vannak jelölve a lázadok és a királypártiak területei. Alaposan megvizsgáltam, amig a törpe az órát figyelte. Hirtelen tapsolt eggyet.

-Az idö lejárt, majd késöbb ismertetitek vele a helyzetet.

Köhintett eggyet majd rámutatott a Isgardra, a királyi fövárosra.

-A lázadás célja hogy elfoglaljuk Isgardot és kiszabaditsuk Galand herceget. A jelenlegi király erös mágikus befolyás alatt áll. A gyanunk szerint az egyik tanácsos az aki dróton rángatja őt fekete mágiával. Hogy kiugrasszuk a nyulat a bokorból megkell ölnünk a királyt, igy a tábornokokkal elhatároztuk hogy merényletet inditunk. A merénylet kudarcba fulladt, azonban mivel az országban elég nagy volt a szegénység és az éhezés igy rengetegen jelentkeztek a hadseregünkbe és megindult a forradalom. Mivel a király nemhitte hogy a népnek lessz mersze fegyvert ragadni igy felkészületlenül érte és az elsö két hétben gyakorlatilag az ország felét sikerült elfoglalnunk. Egyenesen úton haladtunk a föváros elfoglalása felé, azonban az utobbi néhány honapban egyre gyakrabban történtek démon támadások. Eleinte puszta véletlenként kezeltük, viszont mostanra már állandóvá vált. Ráadásnak a démonok miatt késtünk az elölre tervezett menetrendel és az ellenség össze szedte magát. Az elönyünk oda és még mellé hatalmas hátrányban is vagyunk. Nappal a király ellen harcolunk, északa pedig a démonok ellen. A sereg kimerült, ezért kértem Rodgard és csapatainak segitségét.

A lovag egy percig a térképet bámulta majd megszólalt.

-Világos. Kezdjük el mebeszélni a hadi...

Hirtelen erös kopogás szakitja félbe az öreg mondandóját.
 
GazarrinDátum: Szerda, 2011-06-08, 8:27 PM | Üzenet # 41
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
- Igen, erősebb a szervezetünk de csak egy kicsivel. A sivatagi betegségeket egyszerűen legyűrjük, viszont amikkel még nem találkoztunk, azokat is viszonylag legyűri a szervezetünk. Persze minket is megfertőzhet valamiféle betegség. - Tettem hozzá. Egyre érdekesebbnek találtam ezt a griffet. Kíváncsi, kedves, és okos is. Csak kár hogy nem hozzám való, mert akkor komolyan elkapnám. Kicsit széjjelnéztem, és láttam hogy közeledünk valamihez.
- Hű de gyors vagy. - Hüledeztem. ~ És mindezt három perc alatt! ~


o.O
 
KyokoDátum: Szerda, 2011-06-08, 8:54 PM | Üzenet # 42
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 44
Hírnév: 0
Állapot: Offline
-Hát igen...Köszönjük ,hogy a griff féle légitársaságot választotta.-elkezdtem lefelé ereszkedni majd kecsesen landoltam.
-Ez jó landolás volt.-növeltem az amúgy is növekvő egómat.xd Kissé leereszkedtem ,hogy letudjon mászni a hátamról.
-Szerintem elkezdhették nélküled..
 
GazarrinDátum: Péntek, 2011-06-10, 6:30 PM | Üzenet # 43
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
- Hát az nem valami jó. Lemaradok a dolgokról. Remélem felszolgálnak valami ételt, mert picit megéheztem. - Mondtam, majd megpróbáltam lemászni a griffről. Az volt a baj hogy megcsúszott a lábam, és elég csúnyán leestem a griffről. Nem is volt baj, mert sikerült lekerülnöm a griffről, de nem éppen így terveztem. Odamentem a vár ajtajához ( ami mellesleg egy egészen szép kis erőd volt, csak kicsit masszívabbnak látszottak mint a mi kis homokkőből készült váraink, ott délen ) és engedély kértem a belépésre.
- واسمحوا لي في! أنا صديق، وليس عدو! ( Engedjetek be! Barát vagyok, nem ellenség! ) - Ordítottam az anyanyelvemen. Természetesen pár törpice rögtön ki is nevetett majd válaszolt, az én nyelvemen, elég rossz kiejtéssel, és érthetetlen akcentussal
- من أنت؟ ( Kihez jöttél? ) - Kérdezte egy mély hangú törpe a várfalon. Gondolkodtam egy percet, majd átváltottam a közös nyelvjárásra amint eszembe jutott a név.
- A neve Rodgard. - Mondtam. Lőn vala, ajtó tárul, én bemegy. Csodálkoztam is hogy miért nyitottak ilyen gyorsan ajtót. Persze az elmaradhatatlan őrség is megérkezett. Milyen aranyosak voltak ahogy ilyen pici termetű "emberek" a hátukon hordanak harci bárdokat, pörölyöket és nyílpuskákat.
- Rodgard, merre van? - Kérdeztem. Igazából nem is értettem hogy a kapunál miért beszéltem az anyanyelvemen, ha itt is értik a közöset. ~ Nyelvpróba ~ Gondoltam magamban.
- Gyere velem, DE a szablyát add ide! Nem kockáztatunk egy gyilkosságot, úgy hogy ide vele. - Mondta az egyik őr. Fekete szakálla a térdéig lehullott, hátán nyílpuska, egyik kezében kerek, szép mintás pajzs, másikban meg egy balta. Vonakodva ugyan, de leadtam neki. Elismerően bólintott, majd intett hogy kövessem. Be mentünk egy folyosóra, ahol egy nagy terem ajtaja volt ( gondoltam én ). A törp rám nézett, végig mérően. Mintha nem tetszettem volna neki. A mögöttem álldogáló őrök is néha néha belém löktek, de azt mondták hogy véletlen műve volt. Az is a véletlen műve lesz, hogy ha kitépem a gerincüket a fejüknél fogva. A törp kopogott hármat.
- Bemehetsz, de rajtad tartjuk a szemünket, gepárd. Légy tisztelettudó és mértékletes. Ha lez megvan, nem lesz baj. Na nyomás. - Mondta. Beléptem a terembe, és ahogy észrevettem éppen most szakítottam félbe egy jó kis beszélgetést. Ott volt a Mágus, Zakar, Rodgard, és.. És Jolund. Azt hiszem így hívták őt. Jolund a törpe, aki Zakarékkal tartott és segítette őket a híres Odinnal. Egy picike csend telepedett a teremre, de megpróbáltam eloszlatni.
- Hát... Üdvözletem. Itt lennék hát, csak tudjátok griffel utazni kicsit maceránsabb, mint sárkányon. - Mondtam. ~ Tényleg igazam van! Egy sárkányt előbb szelídítek meg, mint hogy egy griffre feltudjak szállni első próbálkozásra ~


o.O
 
DarronDátum: Péntek, 2011-06-10, 8:27 PM | Üzenet # 44
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A gepárd végre megérkezett. A törpe végig mérte majd megszólalt,

-Ez a satnya gepárd lenne a társatok? Tud ez egyáltalán runa fegyverekkel bánni?-kérdezte Rodgardtól

-Még én sem tudom, de ha már a fegyvereknél tartunk szükség lenne néhányra a fiataloknak..

Jolund elkezdte a szakállát simogatni mintha gondolkodna, majd egy határozott "rendbennel" válaszolt.

-Azonban! Nem készitek én akárkinek fegyvert, részt fogtok venni az esti Telmát síksági csatában. Ha jól szerepeltek elkészitem a fegyvereket, ha meg meghaltok hát így jártatok. Ez egy fontos csata lessz, ha megnyerjük közelebb jutunk a fövároshoz. Ha még mindig akarjátok a fegyvert akkor száljatok föl egy griffre az elkövetkezendö 10percben és induljatok el eggyüt a griff lovasokkal.

Se szó, se beszéd én rögtön kimentem a teremböl és felszáltam az elsö griffre amit megláttam és már száltam is a magasban. A törpék furcsa egyáltalán nem mertek közelebb jönni hozzám. Ennek oka nyilván az lehetett hogy bár nem éppen a törpék közül jöttek ki a kontinens leghatalmasabb mágusai de még ök is megborzonganak attól sok kárhozott lélektöl akiket a testemben tárolok. A szemem sarkából még láttam 10-20 griffet felszálni aztán vége volt. Bár furcsa mód az egyik griff sokkal nagyobb volt mint a többi.
 
KyokoDátum: Szombat, 2011-06-11, 11:40 AM | Üzenet # 45
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 44
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lentről figyeltem ahogy megszelídített társaim elrepülnek.
-Na vajon mi történhetett bent?-Megkordult a gyomrom.
-Mióta is ettem utoljára?-ránéztem a nemrégiben ejtett zsákmányomra majd sóhajtottam egyet.Sülten jobban szeretem de most nem tartottam jó ötletnek megsütni.Így hát nyersen úgy ahogy volt megettem aztán lefeküdtem a földre pihenni.
 
Fórum » Szerepjáték » Fórum » Az ismeretlen föld (.)
Keresés: