Péntek, 2024-03-29, 1:42 PM Üdvözöllek Vendég


Riofire

Főoldal | Regisztráció | Belépés | RSS
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Fórum » Szerepjáték » Fórum » Az ismeretlen föld (.)
Az ismeretlen föld
KyokoDátum: Kedd, 2011-06-14, 11:14 PM | Üzenet # 61
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 44
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szabad ég alatt aludtam.Hallgatóztam amiről a katonák éppen dumáltak. Az egyik például arról beszélt ,hogy valami nagyvezér van a táborban.A másik meg ,hogy kevesen vannak...Mindenesetre egy pletyka megfogott.Ezért felálltam és elindultam a tábor közepe felé ,hogy kiderítsem igaz e..
 
GazarrinDátum: Szombat, 2011-06-18, 0:30 AM | Üzenet # 62
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ahogy visszaértem az erődbe, rögtön felállítottam a sátrat és a katonáim se tettek másképpen. Csak így lazán elkezdtek történeteket mesélgetni egymásnak egy jópofa ital és egy adag kaja társaságában. Én egy sirató dalt dúdolgattam magamban, a sátram előtt és közben a székemben ülve próbáltam fonogatni hátul a sörényemet. Kisvártatva odajön hozzám egy nő nemű gyíkember, és kérdez valamit. Valahogy nem értettem, mivel a mocsárban használt nyelvet aligha voltam képes megérteni. Aztán átváltott rendes nyelvjárásra.
- Ahhoz inkább még egy ember kellene. - Mondta. Különös volt hogy nem hagyta el a száját az "uram" vagy a "vezetőm". Ez tetszett. Kicsit egyedinek tűnt a stílusa.
- Igaza van, katona. Neved?
- Ezarel Kseh'Dar.- Válaszolta. Ismét. Nem adja meg a tiszteletet, de ez valahogy tetszik. Nem érzetem magam vezetőnek, de mégis jól csináltam. Amennyire tudtam. És pont ez volt az a bánásmód amit valahogy kívántam.
- Megcsináljam? Nem lenne valami jó, ha úgy nézne ki mint ha egy démon szájából rángatták volna ki. - Mondta. Beleegyeztem. A nő valahogy máris megtetszett, főleg a stílusa miatt. Gyorsban befonta a hajamat tincsekbe, majd halkan távozott. Érdekes egy nő. Szépen hátradőltem a székemben és összekulcsolt kézzel aludni kezdtem.


o.O
 
DarronDátum: Szombat, 2011-06-18, 1:34 PM | Üzenet # 63
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Reggel 7-kor megszólaltak a kürtök. Sikerült átaludnom az északát és kipihennem magam. Felöltöztem majd indultam konferencia terembe ahol a megbeszélést tartottuk. Én érkeztem utolsó elöttinek, utánam már csak Khazim jött egy furcsa növel.
Jolund elöször úgy tett mintha ügyet sem vetne a nöre és elövett 2 fegyvert. Az egyik egy kard volt, valamien Mithril ötvözettel. Gondosan megmunkált fegyver volt, amin elsö látásra legalább 20 runát találtam. Ahogy figyeltem észre vettem hogy a pengét teljesen ellepik a runák. A másik egy Puskának hivott törpe találmány volt //ne a mai puskákat képzeljétek ide hanem valami ilyesmit: http://www.c4dcafe.com/ipb/uploads/1275851990/med_gallery_21866_1658_19528.jpg :D//. Elég nehéz volt ám könnyünek tünt vele célozni. Ez is jól meg munkált preciz fegyver volt, rajta rengeteg runával.

-Elöször is a gepárd kapja meg a fegyverét.-felemeli a kardot majd szépen becsusztatja a tokjába.- Ezt a kardot még a háboru vége felé készitettem, azonban akinek szántam már nemérte meg hogy használni is tudja. Alapjában véve is remek fegyver, viszont a rajta elhelyezkedö Tüz runák aktiválásával nagyobb támadásokat is végre hajthatsz. Tegnap alaposan megfigyeltem mire lenne szükségetek és arra jutottam hogy neked egy megfelelö fegyver kell amivel teljesen kitudod használni az erödet. Remélem tudod hogykell aktiválni a runákat.-Ezt követöen elörántja a kardot a tokjából és szinte azonnal aktiválja a runák ötödét, mire két méter magas lángoszlop tör elö a kardból. Néhány másodperc mulva kikapcsolja a runákat és a lángoszlop szerte foszlik. A kardot vissza rakja a hüvelyébe majd oda ovatosan oda dobja Khazimnak.

-Most te következel mágus. Elsöre ugy tünt hogy van benned valami különös, valami nem emberi. Ez a harc alatt be is bizonyosodott, de erröl majd késöbb, négyszemközt beszélünk. A te gondod hogy tul nagy erö van benned és nemtudod megfelelöen kiaknázni, csupán surolod a felszinét. A puskán elég sok tároló runát helyeztem el amiknek semmi más feladata mint hogy eltároljanak rengeteg mágikus energiát. Se töltény, se löpor nemkell a használatához, ugyanis ezeket a mágikus energiád fogja helyettesiteni. A fegyver használatát nemtudom bemutatni, mivel ezt a fegyvert valoszinüleg csak te tudod használni.-Ezután még rákötött egy szijjat majd Khazimhoz hasonlóan oda hajitotta nekem.

Rögtön elkezdtem tölteni energiával a fegyvert. Érdekes modon a bárhonnét tudtam bele energiát fektetni igy a vállamra akasztottam és folytattam a töltést, mig végül 3perc után sikerült.

-És most Khazim, mesélnél nekünk a barátnödröl?
 
GazarrinDátum: Kedd, 2011-06-21, 4:34 PM | Üzenet # 64
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
// Az mi az, valami hurkatöltő? :Đ //
- Megtisztelsz, Jolund. - Mondtam a törpének hálásan, majd jól meghajtottam előtte a fejem. Nagyon szép kis kardot kaptam a törpétől, így ezzel a kis ajándék szolgáltatásával el is ment az iránta érzett kicsike gyűlöletem is. Viszont a mágus barátom is kapott valamiféle cső szerű, vagy mit tudom én micsodát. Olyan volt mint egy nagy, vastag és üreges kard vagy nem tudom, de állítólag méregdrága volt és tudott lőni is. Valami "tuska" vagy mi volt a neve. Nagyon érdekes egy fegyver volt, de számomra túl rusnyának és gyengének látszott. Nem volt az én esetem. ~ Kíváncsi leszek mit fog vele kezdeni. Szép kis eszköz, talán egy legyet el tud vele találni. ~ Gondoltam magamban, és egy pillanatra elmosolyodtam. Viszont utána jött Jolundtól a kérdés hogy ki is az a nőszemély ott mellettem. ~ Éreztem hogy megkérdezi... ~.
- Ő nem a barátnőm. - Válaszoltam. Hallottam hogy az ajtóban álló őrök, majd szétesnek a röhögéstől, vagy a mosolygástól. ~ Menny már! Ez nem vicces! ~ Mérgelődtem. Nem is kellett volna utánam jönnie, de nem is nagyon emlékszem hogy megkértem volna hogy kövessen. Vagy csak most nem jut az eszembe az a jelenet...
- Az istenit, nem válthatnánk témát? - Mondtam. ~Ez már nagyon mint kínos! ~ Gondolatban már el is képzeltem ahogy az őröket és Hearthetet páros lábban rúgom fenékbe. Már ha nevetett.


o.O

Az üzenetet módosította: Gazarrin - Kedd, 2011-06-21, 7:15 PM
 
DarronDátum: Kedd, 2011-06-21, 7:06 PM | Üzenet # 65
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Miközben Khazim zavarba jött és idegesen magyarázkodni probált, Jolund ügyet sem vetve a magyarázaqtára végig mérte a lányt.

-Te ugye nemvagy ember?-hangzott a kérdés-. A kisugárzásodat egy régi ismerösünkéhez hasonlitanám, de ha tippelnem kéne azt mondanám hogy te is egy nemesenszülött griff vagy a ritkább fajtából amely több mint 1000évig él. Viszont van valami amire kiváncsi vagyok. Te is tudod irányitani a vizet, vagy más hasonló dolgot?

//kvíz kérdés: ki lehet jolund régi ismeröse és mi alapján tette fel az utolsó kérdést^^. A válaszokat várom :D//


Az üzenetet módosította: Darron - Kedd, 2011-06-21, 8:53 PM
 
GazarrinDátum: Kedd, 2011-06-21, 7:20 PM | Üzenet # 66
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
// Bocs Darron, de véletlenül nem "Kazimot" akartál írni? Zakar jelenleg a teremben figyel a csuklyája alatt biggrin A válasz meg: Kyonak a régebbi karaktere és az alapján tette fel a kérdést, hogy tud-e a vízel varázsolni-e. //

o.O
 
DarronDátum: Kedd, 2011-06-21, 8:53 PM | Üzenet # 67
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
//igazad van csak már nagyon megszokásommá vált az ismeretlen földröl és állandoan javitgatnom kell Zakart, gepárdra, gepárd parancsnokra, illetve Khazimra :D, ja és a jövöben még lehet lesznek ehez hasonló utalások, szal készülj fel.. A zakart meg átjavitom//
 
GazarrinDátum: Kedd, 2011-06-21, 8:57 PM | Üzenet # 68
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
// Jól van, mindenkivel megesik ( még velem is, pedig isten vagyok :Đ ). És inkább nem készülök fel rájuk, inkább Kyora hagyom a munkát, neki ez nehezebb >:) //

o.O
 
KyokoDátum: Kedd, 2011-06-21, 9:53 PM | Üzenet # 69
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 44
Hírnév: 0
Állapot: Offline
//milyen jól emlékeztek.^^ szip-szip.1db könnycsepp."Most büszke a játékosokra."xD//

Kazim viselkedésére elnevettem magamat.Aztán idegesen néztem vissza a törpére.Ugyanis mit néz ez engem?Majd feltette a kérdéseit.Kissé ledöbbentem ,hogy ilyen gyorsan rájött.Senki másnak nem tűnt fel ,hogy griff vagyok.Kihúztam magam.
-Nagyon jókat tetszett feltenni.Hát...Igen.Griff vagyok.Sajnos ,hogy 1000 évig elélek e azt nem tudom még...Ami a képességet illeti mágiahasználó vagyok...-kicsit elgondolkodtam.
-Azt kérdezte ,hogy víz irányítása?

//iiigen nyugodtan hagyjátok rám.de ne lepődjetek meg ha kaptok egy hibákkal teli vödröt.xd//
 
DarronDátum: Szerda, 2011-06-22, 1:14 AM | Üzenet # 70
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
-Végülis mindegy, csak azt szerettem volnat tudni hogy bevethetünk-e harcban..-azzal vállat vont.

Hirtelen egy katona rontott be a terembe.

-Uram!! A tábor!! A katonák!! Minden elpusztult!! Démonok... Elpusztitották a tábort és mindenkit megöltek.. Legalább tizszer annyian mint a multkor. A várban lévö katonák száma mindössze 30-40, igy esélyünk sincs!!

Jolund elkezdte a szakállát simogatni.

-A terv nemváltozik.. Evakuálják griffeken a teljes személyzetet és készitsenek elö azonnal 4 páncélozott griffet. Ti 4-en velem jöttök. Ha a tábor nemrég pusztult el gyalog még van legalább fél óránk mire ideérnek, addig ismertetem a tervet. Elöször is griffre szállunk és a föváros fölé repülünk majd landolunk a kastélyban. Bizonyára kedvesen fogadni fognak minket ugyhogy harcra készüljetek. A célunk az hogy eljussunk a trónterembe. A trón mögött van egy titkos járat amely egy titkos szobához vezet amelyben egy mágikus pentagram van egy üresség kövel a közepén. Ha a követ eltudjuk mozditani a kastély alatt beszakad a talaj amit a kö hatása tart, ezáltal a kastély lezuhan a város alatt lévö barlangba. Ez a terv rizikos, de reméljük hogy a kastély romjai nemtörik meg a pecsétet amely a barlang titkát védi.. Ennyi lenne, van kérdés?
 
KyokoDátum: Hétfő, 2011-06-27, 10:30 PM | Üzenet # 71
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 44
Hírnév: 0
Állapot: Offline
-Akkor menjünk és szálljunk fel valami griffre.--már indultam volna kifelé de észrevettem ,hogy senki nem követ.Erre visszafordultam.
-Egy pillanat.Ugye nem gondoljátok ,hogy én viszlek el titeket oda...Lehet ,hogy szelídnek nézek ki most...De a hangsúly a most-on van.Szóval nyitott vagyok arra ,hogy máson utazzatok inkább.Én meg majd esetleg veletek...Hm?-rájuk néztem aranyos szemekkel.De eléggé szigorú pillantásokkal szúrtak át szóval éreztem ,hogy nem fogok jól kijönni az egészből. wacko
 
GazarrinDátum: Kedd, 2011-06-28, 11:40 AM | Üzenet # 72
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Megdöbbentem amikor az egyik katona, berontott a trónterembe azzal a hírrel, hogy elpusztították az egész tábort. Jolund közben teljes nyugodtsággal kiadta a parancsot, hogy azonnal evakuálják a területet. A nagy griff meg eközben kijelentette, hogy nem kíván utasokat szállítani a hátán. ~ Ennek hallatára, Jolund biztos elneveti magát. ~ Elmosolyodtam. Kiléptem a tanácsteremből, de előtte még megveregettem a griffnek a vállát.
- Nyugi, bántani nem fognak. Asszem... - Mondtam. Amint kiértem, egyből láttam hogy az utcákon nagy a felfordulás. Mindenki rohangál és a parancsokat hallgatja, arról nem is beszélve, hogy nagy a szervezetlenség. Megkerestem a még életben lévő katonáimat. Megfogyatkoztak: a száz akárhány katonámból, maradtak vagy negyvenen, mind kettő fajból éppen hogy egyenlő. A gyík nő is ott volt, aki a hajamat fonta. Az embereim meglepődöttnek látszottak, nem várták hogy ily hamar ekkora vereséget szenvednek. A gyík varázslónőnek átadtam az osztag parancsnokságát, de előtte én parancsoltam neki hogy menjenek el a legközelebbi elfoglalt várhoz, vagy településhez.
- Parancsodra. - Válaszolt, majd kiadta az embereinek az utasítást, hogy szálljanak fel a griffekre. Nem kellett hozzá sok, úgy egy 8 darab elég volt, mert egy groffre többen is szálltak. Búcsút intettek nekem egy tisztelghéssel és egy csataordítással, majd eltűntek az égen. ~ Az istenek figyeljenek rájuk. ~ Mondtam magamban egy imát, majd visszaindultam a trónterembe.


o.O
 
DarronDátum: Szerda, 2011-06-29, 2:50 AM | Üzenet # 73
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
//am gazarrin, ki mondta hogy Zakar is velünk jött Északra?:D, van neki épp elég dolga délen.. Csapatokat szervez a démonok ellen :)//

Kimentünk a teremböl és a 4 griff már várt minket. Az egyikre felugrottam én, a másikra Khazim. A következöre Rodgard majd végül az utolsóra Jolund. Egyedül a griff lány maradt griff nélkül, igaz elég röhelyesen nézett volna ki hogy egy griff megül egy másikat. Egy pillanatra elfogott a nevetés, sajnos pont rosszkor. A többiek mind rám néztek. A tekintetükböl azt olvastam ki hogy szerintük megörültem.. Inkább hagytam az egészet, nemvolt semmi kedvem magyarázkodni. Jolund szált fel elsöként, majd én követtem és lassan a többiek is megjelentek mögöttem, bele értve azt az óriási nemes griffet amely ide oda szárnyalt a sor eleje és vége között. Néhol csapott eggyet a szárnyával majd egy ideig szált, egészen addig amig vissza csuszott a sor végére majd néhány lenditéssel megint az élre került, mintha csak villogni akart volna.
 
GazarrinDátum: Szerda, 2011-06-29, 12:59 PM | Üzenet # 74
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
// Én nem tudom. Szerintem félreolvastál valamit, mert én szerintem nem írtam azt, hogy odajött velünk biggrin De javíts ki, ha elkalapáltam valamit. //

A repülés szép volt, bár még mindig nem szoktam meg, hogy a levegőben vagyok. Ezekre a fajta griffekre viszon hála az isteneknek már könyebb volt felszállni, mint a nagyobbik fajtára. Miközben merülltümkl, simogattam a tollait hátha ki ad valami választ a griff. Nem adott semmi választ, inkább csak a farkával körözött vagy mi a túrót csinált. Vagy tetszett nei vagy nem, nem harapott meg, de ezt nem is bántam. Nem lenne jó ha mondjuk fél karral kevesebbel mennék a harcba. Kicsit unatkoztam is, így inkább elkezdtem nézegetni a földet.


o.O
 
DarronDátum: Szerda, 2011-06-29, 5:57 PM | Üzenet # 75
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Az út maga nemvolt valami hosszú, körülbelül 10-15perc után már láttuk a fövárost és a kastélyt. A város lángokban ált, füst szált fel minden felöl és hallani lehetett a törpék halálsikolyait amelyet az éhes démonok orditásai kisértek. Az egyetlen látzolag biztonságos hely a kastély volt amelynek falán katonák és mágusok gyülekeztek.A törpék nem éppen a mágiájukról hirhedtek, de ezek a mágusok böven felértek az emberek fekete mágusaival. Folyamatosan dobálták felénk a sötét lovedékeket. Nemvolt nehéz kimanöverezni a támadásokat egészen addig amig a kastély közelébe nem értünk.
A trónterem terasza már látható volt. Egyszer csak egy ember sétált ki a teraszra. Állig páncélban volt igy nemtudtam megmondani hogy néz ki de arra tippeltem hogy férfi. Felemelte a karjait majd mormogni kezdett, mire tüzrunák jelentek meg elötte. Számolatlanul sok tüzlabdát lött ki egyszerre. Elkezdtünk manöverezni, azonban Jolundot aki legelöl volt elsöként találták el. A griffje elkezdett lángolni majd zuhanni. Gyorsan kapcsolt és elrugaszkodott a zuhanó állatról már a legelején igy pont sikerült megkapaszkodnia a terasz korlátjába, majd fölmásznia. Amint felért az Odint rögtön elökapta hogy leüsse a mágust, azonban a mágus is gyorsan reagált és rögtön ujabb tüz runákat idézett meg. A törpe rögtön a melkasára célzott majd egy erös villámmal kombinált támadással berepitette a trónterembe és ö magas is gyorsan utána vetette magát. A tüz runák irányitás hiányában egyszerre eresztették ki a tüzlabdákat, ezzel lángba boritva a teraszt.
Mivel a terasz lángolt márcsak a föbejárat maradt, viszont ahoz megkell kerülni a kastélyt. Nem tétováztam, rögvest elkezdtem a tuloldal felé repülni a grifemmel, amit eléggé megnehezitettek a tornyok és lentröl érkezö mágikus támadások. Végül amikor már csak pár méter hiányzott egy támadás eltalálta a griffem hasát igy az elkezdett elsorvadni. Leugrottam a griffemröl és egyenesen a lépcsösor tetején landoltam. A föbejárat már csak egy karnyujtásnyira volt, amikor egy nagy robbanás érkezett a trónteremböl. Az utószele majdnem lesodort a mélybe, de szerencsére sikerült megkapaszkodnom. A lábamba hirtelen fájdalom nyilalt. Ugytünik megsérült amikor földet értem. Összeszoritottam a fogamat majd oda sántikáltam a bejárathoz és megnéztem a tróntermet. Meglepödés és félelem ült ki az arcomra egyszerre. Néhány helyen lángok, hullák, erös mágikus támadások nyomai a falon és egyéb helyeken. A trón elött áll a mágus akit nemrég láttunk, ám mostmár sisak nélkül. Ledöbbentem... A feje csak egy koponya volt. Vele szemben ott ált Jolund a terem közepén. A páncélzata megsérült több helyen, és a homlokából egy kevés vér folyt az arcára.
Vesztésre állt..
 
Fórum » Szerepjáték » Fórum » Az ismeretlen föld (.)
Keresés: