Péntek, 2024-03-29, 6:54 PM Üdvözöllek Vendég


Riofire

Főoldal | Regisztráció | Belépés | RSS
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Fórum » Szerepjáték » Fórum » Az ismeretlen föld (.)
Az ismeretlen föld
GazarrinDátum: Szombat, 2011-06-11, 6:04 PM | Üzenet # 46
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Jolund nem nagyon fogadott szívélyesen. ~ Még hogy én satnya?! Ez felháborító! Na majd várja csak ki a végét, többet fogok levágni mint ő egész eddigi életben! ~ Gondoltam magamban. Kimentem a eremből, és rögtön elkértem az imént odaadott szablyámat. Miután ez is megvolt, kimentem a várhoz ahol ott találtam az embereimet. Voltak egy olyan 100 -an, a gyíkemberekkel együtt 140 -en, ami nem volt egy nagy létszám, de jó formában és lelkesen. Boldogan néztem végig ahogy a parancsomra a katonák a griffekre ülnek. Egy griffre kettő, esetleg három ember jutott. Én magam egy darabra szálltam fel, és máris indultunk Rodgardék után.

o.O
 
KyokoDátum: Szombat, 2011-06-11, 8:05 PM | Üzenet # 47
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 44
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mikor az utolsó griff is elindult én is elindultam.Mikor beértem a gepárd griffjét átszóltam neki.
-Hova indult mindenki?
 
GazarrinDátum: Szombat, 2011-06-11, 9:38 PM | Üzenet # 48
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
- Jelenleg harcba megyünk. Valamiféle síkságba megyünk megvívni egy csatát. - Mondtam neki. A griff aki mellém szált, jóval nagyobb volt a társainál, és erősebbnek is látszott.
- Hát meg kell hogy mondjam jó nagy vagy. Ha griff lennék, szerintem rád szállnék rögtön. - Mondtam neki.

// Amúgy emberek(?) mi a franc ez az "Őrmester" cucc itt nálam ? o.O Nem is tudtam hogy Kyo hadsereget szervez...//


o.O
 
DarronDátum: Szombat, 2011-06-11, 10:08 PM | Üzenet # 49
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
15percnyi repülés után leszáltunk egy domb tetejére amit sátrak öleltek körbe. Már elkezdett sötétedni de még mindig tisztán kivehetö volt a 2 tábor. Az egyik a miénk katapultokkal és ágyunak nevezett szerkezetekkel, elöl pedig barikáddal, míg a tuloldalt magas mindenféle ostromgépek nélkül legalább ötször annyi törpe.
A levegöbe egyszer csak egy kürtszó hasitott és az ellenséges törpék megindultak. Az itteniek gyorsan felkapkodták a felszerelésüket és elkezdtek lövöldözni az ágyukkal és ostromgépekkel. Az elsö szakasz mögé áltam majd némi energiát irányitottam a jobb karomba. Amikor az elsö roham elért hozzánk az elsök közt ugrottam neki az ellenségnek.
Az elsö áldozatomnak elkaptam az arcát majd lassan kiszivtam az életenergiáját. A szemem láttára fonnyadt el akár egy darab paprika. A karomba erös fájdalom nyilalt és elkezdett lüktetni. Felorditottam és észrevettem hogy karom megváltozik. Egyre csak feketedett és fekete runák kezdtek rajta megjelenni. Még sosem láttam öket elötte, de ennnek ellenére a fájdalom elmult. Suhintottam eggyet a karommal hogy kiprobáljam még ugyanugy tudok-e mágiát használni, de mágikus lövedék helyett egy fekete hajlitott pengéhez hasonlitó támadást engedtem útnak. A penge félbe vágott egy rakat törpöt. Akik látták az egészet azok nekem rontottak hogy a fejemet vegyék. Újabb pengéket inditottam útnak amik felszeletelték a támadókat. A csata ugyan még mindig az ellenség javára folyt, de ez az elkövetkezendö pár pillanatban gyökeresen megváltozott.
Az ellenség táborában tüz ütött ki és halálsikolyok hangja hallatszott el egészen idáig. Nemsokára hangzott az elsö kiáltás:

-DÉMONOK!

Mindkét fél abbahagyta a csatát és a tábor felé pillantott. Legalább tizezer démon támadta le a harcmezöt. A hegyekböl, a barlangokból, mindenfelöl özönlöttek és tépték darabokra törpék százait. A harc egy váratlan fordulatott vett, a két fél eggyütes erövel küzdött a démonokkal..
 
KyokoDátum: Szombat, 2011-06-11, 10:45 PM | Üzenet # 50
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 44
Hírnév: 0
Állapot: Offline
-Hát kösz a bókot.De nem hinném ,hogy bárki is kibírná mellettem.-mosolyogtam rejtélyesen.Utána pedig grimaszt vágtam.
-Te is érzed ezt a perzselő erőt?-arcomról lefagyott mindenféle érzelem.
-Azt hiszem...Hm...Mindegy.Sietni kell.
 
KyokoDátum: Szombat, 2011-06-11, 10:49 PM | Üzenet # 51
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 44
Hírnév: 0
Állapot: Offline
//ez jó volt Gazarrin.kb 10 percig nevettem amit írtál...Én hadsereget szervezek?XD és hát így el is képzeltem ,ahogy világuralomra török a griff jelmezemben.xd amúgy jó kérdés... :S Őrmester,közlegény adatokat kérek! sztek miért van?//
 
GazarrinDátum: Szombat, 2011-06-11, 11:19 PM | Üzenet # 52
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
- Mi, hol? - Kérdeztem vissza. Ahogy lenéztem, máris láttam hogy egy picit nagy gond van. Számomra teljes volt a kavarodás: Különböző páncélt viselő törpök démonok ellen harcoltak. ~ Nem azért vagyunk itt hogy a másik törpök ellen harcoljunk? ~ kérdeztem magamtól. Picit gondolkoztam, de rájöttem hogy felesleges.
- Bocs, de van egy kis dolgom. Majd találkozunk ezután- Azzal intettem az embereimnek hogy alkalmazzuk az általam nevezett Vipera támadást. Kicsit távolabb szálltunk le a csatamezőtől, és elrendeztük sorainkat. Egy domb mögött voltunk, éppen a démonok mögött. Rengetegen voltak, viszont akadt belőlük bőven, és méghozzá picit véznák is voltak. ~ Ez ám a jó fogás... ~ Gondoltam magamban, majd a katonákhoz szóltam.
- Katonák, gondolom nem tudjátok hogy miért is vagytok itt. Valószínűleg nem fog tetszeni a dolog, de ez másodlagos. Jelenleg egy a démonokat készüljük megtámadni, akik a társainkra törtek rá. Ha viszont akarjuk látni a törp barátainkat, akkor van egy javaslatom: Aki démon, azt öld. - A katonák dörömböltek a pajzsukkal, és ordítoztak hogy " Kardra velük!". Kicsit közelebb mentünk, éppen annyira hogy látszódjon a fejünk. A démonok jelenleg a törpökkel voltak elfoglalva, így nem nagyon láthattak minket. ~ Akkor hajrá! ~
- Tépjétek szét őket! ELŐRE! - Ordítottam, majd elkezdtem rohanni, egyenest a legelső kiszemeltem felé. A katonák előre tartott lándzsával, jariddal, szablyával, fejszével és mi egyéb szúró-vágó eszközökkel rohantak a sarkamban. És azután megtörtént: Szablya ki a tokból, sújtás, és fekete vér fröccsent az arcomba.. Pajzs hasadt, kard repedt, végtagok repkedtek és démoni halálsikolyok töltötték be az egész területet. A feladat egyszerű: Aki démon volt, azt öld. A gepárd és a gyík katonáim vígan és könyörtelenül kaszabolták a démonokat. Páran a griffeken maradtak és a levegőből nyilazták az ellenfeleket. Előttem két démon vicsorgott és szitkozta az újdonsült támadókat. Nekik rohantam a szablyámmal: Egyiknek a térdétől fogva lemetszetem a lábát, a másiknak sikerült megszabadítanom a buta fejét a testétől. A térd nélkülit megy egyetlen döféssel a halálnak ajándékoztam.

// Szerintem ez valamiféle rangsorolás hogy ki írt többet. Vagy hogy ki a nagyobb gyökér az oldalon... //


o.O
 
DarronDátum: Vasárnap, 2011-06-12, 0:29 AM | Üzenet # 53
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
//én bezzeg csak egy közlegény vagyok :(//

A gepárdok támadása sokat segitett a helyzeten, ám a démonok még mindig fölényben voltak. A démonok sorai mögött 3 fekete csuklyás alakot láttam lovon közeledni. Aki középpen jött, nyilván a vezérük volt elsöként szált le a lóról. A kezét a magasba emelte majd elkezdett mozogni a szájja. Pár pillanat mulva lángok ölelték körül a karját és az elsö kar suhintására egy hatalmas lángokból álló sárkányt engedett el a törpék forgatagába. Épp ekkor szólalt meg a törpe kürt is és egy páncélos griff repült a csatatér fölé, rajta a tábornok Jolundal. Le emelte az oldaláról az Odint majd aktiválta a runákat. A pörölyt a magasba emelve tartotta és elkezdtek felhök gyülekezni az égen. Egy runa pöröly melynek ereje a használojától függ, ez az Odin valos hatalma. A felhök közül egy villám hasitott le egyenesen a pörölybe majd a tábornok mozdulatára megerösitve a démonok soraiba. A villám teljesen eltüntette a lángokat még mielött azok célba értek volna és rengeteg démonnal leszámolt. A démonok fejvesztve menekülni kezdtek, amerre csak láttak. A csuklyás alak ismét varázsolni készült. Megvágta a karját majd a földre tette a kezét hagyta hogy a vér a földbe szivárogjon. Ezután egy hatalmas runa jel jelent meg a földön ami a démonokat elkezdte égetni majd egy kupacba rántotta öket és egyesitette a testüket. A végeredmény egy undoritó rángatozó oriás démon lett. A csuklyás alak felült a lovára majd a másik két társával megfordult és vissza indult oda ahonnan jött.
 
GazarrinDátum: Vasárnap, 2011-06-12, 1:24 AM | Üzenet # 54
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
// Nem baj fiam, senki se lehet tökéletes. //

Az előbbi jelenség, mondhatni káprázatos volt. Csak az volt a baj vele, hogy nem a mi hasznunkra történt a dolog. Az az összegyúrt, mindenféle testekből, karokból meg akármikből összegyúrt szörnyeteg valami ritka ocsmányul nézett ki. De hát mit várhatnánk a démonoktól? Néhány emberem azonnal öklendezni kezdett, mire megparancsoltam nekik hogy tartsák távol magukat a szörnyszülöttől. ~ Mit csináljunk ezzel? ~ Kérdeztem magamtól. Rögtön jött is magamban a válasz hogy " Talán öld meg " de valahogy azt sugallta az ösztönöm hogy ezt fizikálisan nem lehet megölni. Ehhez mágia kell. Végignéztem a tájon. Mindenhol elejtett fegyverek, néha néha végtagokat is láttam, amik még nem gyúródtak bele a szörnyetegbe, és hátizsáknak tűnő valamiket amiket feltehetőleg a démonok használtak. Azokat gyorsan átkutattam, és találtam is bennük valamiféle tekercset. Reméltem hogy varázstekercs. Elkezdtem olvasni, de valahogy semmi se történt. Ott álltam magamban mormogtam a szöveget, és vártam a csodát. Semmi se történt.
- Akkor rohadj meg... - Azzal kettétéptem a papírt és nyomban előkaptam a szablyámat és nekifutottam a "gombóc" -nak. Egyenest a "hátába" döftem a szablyámat, vagyis valamelyik részére a testén, mert képtelen voltam megkülönböztetni hogy melyik az eleje és a vége. A szörny kapálódzott a "milliónyi" végtagjával és már szinte idegesítőek találtam hogy az egyik aszott kéz így pofozgatja az arcomat, mint a nagymamám amikor eltörtem a poharat. Hülye egy látvány volt. Annyit tehettem hogy szurkáltam, ütöttem, rúgtam amit lehetett megetettem hogy legalább egy picit is fájjon neki. Csináltuk a balhét rendesen...

// Nyugi, csak viccelek //


o.O
 
DarronDátum: Vasárnap, 2011-06-12, 11:15 AM | Üzenet # 55
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A katonák többsége távol maradt a szörnyetegtöl, kivéve a gepárdok vezetöjét. Az ócska kis kardjával probálta meg felvágni a démon turmixot. Én a jólbevált fekete pengékkel probáltam feldarabolni azonban mindegyik megakadt a hasában és nem hasitotta keresztül.
Jolund miután megfigyelte a helyzetet dühösen kiabálni kezdett:

-Mit szerencsétlenkedtek már ennyit?! Ez a szörny szinte támadni se tud, csak erö fitogtatás az egész!

A törpe aktiválta Odin runáit majd leugrott a griffröl egyenesen a szörny felé. A gepárdok vezetöje a lábának teljes erejével elrugaszkodott és még idöben kitért a támadásból, azonban tul erösen rugaszkodott el és az oldalára zuhant. Eközben Jolund teljes erejével fejbe vágta a démont a pöröllyel majd aktiválta a villámot ennek következtében a démon teljesen bele préselödött a földbe akár egy palacsinta.
Az emberek csak ámultak a támadáson míg én odamentem a Gepárdok vezetöjéhez és felsegitettem.

-Azt hiszem bemutatkozok másodszor is, a nevem Train Heartnet. Örvendek.
 
KyokoDátum: Vasárnap, 2011-06-12, 1:28 PM | Üzenet # 56
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 44
Hírnév: 0
Állapot: Offline
-Sajnos tényleg szerencsétlenek vagytok.-//ne vegyétek komolyan// mosolyogtam miközben rágyúrtam egy démon fejére.
-Ha nem haragszotok jobb szeretem a biztos munkát...-elmormoltam egy varázsigét amitől a "palacsintaszörny" maradéka is porrá lett.
-Jobb ha nem tér vissza az élők soraiba.-megfordultam és belevetettem magam a csatába.A karmaimnak ilyenkor nagy hasznát tudtam venni.Könnyedén megsebeztem vagy összezúztam a démonok csontjait.És ebben hatalmas termetem is segített. A nagyobb démonokat viszont szó szerint felboncoltam.A legtöbbjükből már-már kifelé kandikált a vastagbél. *Hmm...guszta.*-hirtelen rám ugrott egy nagyobb darab.Valószínűleg ellenem küldték.Hogy leszedjem magamról hanyatt vágtam magam.Jól összepréseltem majd amikor felálltam szomorúan tapasztaltam ,hogy csak a földbe sikerült beledöngölnöm.Felvettem a támadó pozíciót.Először kitártam félelemkeltően a szárnyaim majd visszahúztam őket.Mire ő elővett egy démonpengét.A démonpenge persze hasonlított egy szablyára de volt benne valami különleges.Olyan negatív energiát hordozott magában ,hogy már az érzékelése is fojtogatott.
-Először jól megverlek, aztán a nagylábujjadnál fogva felakasztalak majd-majd élve felvagdoslak!-morogtam kaján mosollyal.Ezt persze a démon nem díjazta hanem rögtön támadott.Most már vigyorogtam /már amennyire lehet csőrrel vigyorogni xD/ és én is támadásba lendültem...
 
DarronDátum: Vasárnap, 2011-06-12, 6:10 PM | Üzenet # 57
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Az összegyurt szörnyeteg legyözése után márcsak pár száz démon maradt akiknek nagyrésze a hegyekbe menekült, a többi pedig a csatatéren veszett.
Jolund oda sétált hozzánk még mielött a gepárd bármit is mondhatott volna és így szólt:

-Menjetek aludni, holnap délelött tovább indulunk a föváros felé. A fegyvereket pedig holnap reggelre elkészitem.

Ezután a törpe felszált a griffjére majd elrepült a hegyek felé.


Az üzenetet módosította: Darron - Vasárnap, 2011-06-12, 6:11 PM
 
KyokoDátum: Vasárnap, 2011-06-12, 10:23 PM | Üzenet # 58
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 44
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Miután vége lett a harcnak mindenki elindult vissza a táborba.Én pedig követtem őket..
 
GazarrinDátum: Hétfő, 2011-06-13, 0:30 AM | Üzenet # 59
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Hírnév: 0
Állapot: Offline
- Üdvözletem. Nevem Kazim Sri' Dehibrel. - Mondtam a varázsló Heartnetnek. ~ Ez legalább nem annyira mogorva, mint a törp vezér, aki nyers, mogorva és talán egy nagyon kicsi részben tiszteletlen. ~ Gondoltam. Persze ezt nem mertem neki a szemébe mondani, mert rögtön lefejeznek de azért meg volt róla a véleményem. A nagy szörny leölése után a maradékot elvégezték az emberek, vagy a többi démon a hegyekbe futott. A vezér, Jolund közben közölte hogy készen lesznek holnap reggelre a kardok, amitől kicsit izgatott lettem. Úgy tettem ezután ahogy a többiek: Egy griffre felszálltam, megvártam hogy a katonáik is felszálljanak a többi griffre, majd elindultunk a törp erőd felé.

o.O
 
DarronDátum: Hétfő, 2011-06-13, 0:51 AM | Üzenet # 60
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Csak a vezetök és mi jöttünk csak vissza griffekkel egy erödbe, a katonák a sátrakban éjszakáztak. Amint leszáltunk elvonultam egy kicsit a többiektöl. A karom ismét lüktetni kezdett miközben repültünk és szörnyü fájdalom hasitott belé. A jobb kezem egészen a vállamig teljesen fekete volt, ráadásul mostmár a fekete jelek egészen a vállamig értek. Gyorsan szereztem az egyik orvostól kötést és bekötöztem vele a karomat teljesen majd a csuklomig huztam ruhám ujját. A karom most ugy nézett ki mintha egy mumia karja lenne, de legalább a kötés eltakarta a jeleket.
Amint végeztem csatlakoztam a többiekhez, Jolund éppen beszélt az egyik szolgával aki ezután megmutatta nekünk a szobáinkat. Az északa nyugodt volt nem történt semmi extra és végre kipihenhettem a nap fáradalmait
 
Fórum » Szerepjáték » Fórum » Az ismeretlen föld (.)
Keresés: